fu'a fou

Le Atina'e ole Malosi'aga ole Hydrogen I le gataifale

I le taimi nei, o le taʻavale eletise a le lalolagi ua ulufale atu i le maketi, ae o le suauu suauu o loʻo i totonu o le faʻalauiloaina o pisinisi, O le taimi lea mo le atinaʻeina o le faʻaleleia o le suauu suauu i lenei laasaga, o le atinaʻeina faʻatasi o le taavale ma le suauu suauu. ei ai synergies alamanuia, lea e le gata e mafai ona ausia le pulea o le filogia o vaa, faasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaaogaina ma suiga faatekinolosi ma faʻaleleia sini, E mafai foi ona pei o le maketi o taavale eletise, faʻamalosia kamupani e fatuina se maketi o le lalolagi "vaa eletise".

(1) I tulaga o auala faʻapitoa, o le lumanaʻi o le atinaʻeina masani o le tele o faʻatonuga faʻapitoa, lea o le faʻataʻitaʻiga e iai le manaʻoga maualalo e pei o vaitafe i uta, vaituloto, ma fafo o le a faʻaogaina ai le faʻapipiʻiina.hydrogen/liquid hydrogen +PEM fuel cell solutions, ae i le fa'aaliga o le alamanuia o le sami, e fa'amoemoe e fa'aoga le methanol/ammonia +SOFC/ fefiloi ma isi fofo fa'apitoa.

(2) I tulaga tau maketi, o le taimi e talafeagai mai tulaga o tekinolosi ma tulaga saogalemu;I le va'aiga o tau, o va'a fa'ata'ita'i fa'alaua'itele, va'a va'a ma isi va'aiga e tau fa'atauva'a ua mae'a ona fa'amalieina tu'utu'uga o le ulufale, ae o va'a tetele, va'a container ma isi tau e le'i fa'aitiitia.

(3) I tulaga o le saogalemu, faʻamatalaga ma tulaga faʻavae, ua tuʻuina atu e le IMO tulaga le tumau mo suauʻu suauu, ma tulaga le tumau momalosi ole hydrogeno lo'o fa'atulagaina;I totonu o Saina i totonu o le atunuʻu, o se faʻavae faʻavae o vaʻa o le hydrogen ua fausia.O va'a suauu o lo'o i ai tulaga fa'avae fa'asino i le fausiaina ma le fa'aogaina, ma lagolago ai faiga fa'avae o va'a.

(4) E tusa ai ma le feteenaiga i le va o le atinaʻeina o tekinolosi, tau ma le fua, o le tele o le atinaʻeina o isi eletise eletise e pei o taavale afi e faʻamoemoeina e faʻavaveina le tau o vaʻa hydrogen.

Pe a faatusatusa i le eseesega i le atinaeina o vaa hydrogen i le fale ma fafo, o le itulagi Europa na faia moni lava suʻesuʻega malosi ma anoa o le faaaogaina o le hydrogen malosi i le fanua o vaa, mai le manatu "ocean-hydrogen malosi", oloa alualu i luma. mamanu ma vaifofo, faiga fou tau atina'e, fa'ata'ita'iga mauoa.Ua fausia e Europa se faiga fou ma le malosi o alamanuia fa'anatura i le fanua o va'a hydrogen.Ua faia e Saina ni tulaga mata'utia i le gaosiga o le eletise o vaa suauu, ma faatasi ai ma le faatelevaveina o le maketi o le eletise o le hydrogen a Saina, ua tumu foi le alamanuia o vaa malosi o le hydrogen i totonu o le atunuu.

O le laasaga o le atinaʻeina o alamanuia ua laasia mai le 0 i le 0.1, ma o loʻo siitia mai le 0.1 i le 1. O vaʻa Zero-carbon o se galuega faʻavaomalo, lea e tatau ona faʻamaeʻaina i le lalolagi atoa, ma e manaʻomia ona tatou suʻesuʻeina le auala i le atinaʻeina o sami e leai se carbon. ma alamanuia vaa e leai-carbon i luga o le faavae o le galulue faatasi matala.


Taimi meli: Feb-19-2024