fu'a fou

Na maua e le TCWY se pisinisi asiasi mai Rusia ma Foster Promising Cooperation i le gaosiga o le hydrogen

Na maua e TCWY le avanoa e talimalo ai i le NGCO, o se tagata faʻatau lauiloa mai Rusia i le 19th, Iulai 2023. O le autu autu o le fonotaga o le auai lea i se fefaʻatauaʻiga faʻapitoa faʻapitoa i luga o tekinolosi eseese e pei ole PSA (Pressure Swing Adsorption),VPSA(Vacuum Pressure Swing Adsorption), ma le SMR (Toe Fuataina o Methane Ausa) gaosiga o le hydrogen.O felafolafoaiga manuia na mafua ai ona tulaʻi mai se faʻamoemoe muamua mo le lumanaʻi galulue faatasi i le va o itu e lua.

I le amataga o le fonotaga, TCWY na faʻaalia ma le mataʻina lo latou tomai iPSA-H2gaosiga o le hydrogen, tu'uina atu fa'amatalaga au'ili'ili i foliga ma galuega fa'atekonolosi.O le folasaga na toe fa'amalosia i fa'aaliga o poloketi sa fa'atinoina muamua.O le NGCO na matua fa'afetaia mea na ausia e le TCWY, fa'amalo le kamupani mo lana fa'atosina tulaga ese i le tulaga o fa'agaioiga mautu, maualuga le toe fa'aleleia o le hydrogen, ma maualuga maualuga le fa'amamaina o le hydrogen.

Mulimuli ane, na suia le taulaiga i le gaosiga o le okesene VPSA, lea na faia ai e inisinia mai le TCWY ma le NGCO le tele o talanoaga i luga o le faʻamalieina o le mama o oloa ae faʻaitiitia le taumafaina.Na mafai e le TCWY ona fa'ailoa lona malosi fa'atekinisi i lea vaega, ma maua ai le fa'aaloalogia ma le vi'iga mai inisinia a le NGCO.

A'o fa'aauauina talanoaga, sa su'esu'e vaega e lua i le lavelave o le gaosiga o le hydrogen SMR.Na fa'atalanoaina mae'ae'a le fa'agasologa fa'atekinisi ma metotia fa'ase'e masani, ma na fa'aaoga e le TCWY le avanoa e fa'alauiloa ai le manatu o le fa'aputuina mo la'au SMR hydrogen.O fa'ata'ita'iga fa'apitoa fa'apitoa a le TCWY ma taunu'uga fa'agaioiga o la latou koneteina SMR hydrogen generator na fa'afiafiaina le NGCO, aua na fa'aalia ai le ta'imua o le kamupani i lenei vaega.

O le NGCO, i se fa'aaliga o le fa'afetai, na fa'ailoaina ai le poto masani a le TCWY i PSA, VPSA, SMR hydrogen gaosiga tekonolosi, ma isi matā'upu fa'atatau.Na latou viia le TCWY e taulaʻi ma le faʻamalosi auala, ae faʻafetai foi i le malosi ma le malosi o talavou na faʻaalia e le 'au.O le asiasiga na tuua ai se aafiaga lelei tumau, ma na faaalia e le NGCO le faamalieina i le malamalama taua na latou mauaina i lo latou taimi i le TCWY.

Na maua e le TCWY le NGCO, o se tagata fa'atau mai Rusia, ma o vaega e lua sa i ai le loloto o fefa'ataua'iga fa'apitoa i PSA, VPSA, SMR hydrogen production technology ma ausia ai se fa'amoemoega muamua.

TCWY faʻafeiloaʻi le tekonolosi ma foliga o le PSA-H2 hydrogen gaosiga i le NGCO, faʻaalia foi galuega faatino muamua na latou fausia, ma sa matua viia e le tagata faʻatau mo lona faʻatinoina o galuega, maualuga le toe faʻaleleia ma le maualuga o le hydrogen mama.

E tusa ai ma le gaosiga o le okesene VPSA, TCWY inisinia ma NGCO faʻatautaia fefaʻatauaʻiga loloto i le faʻaleleia o le mama o oloa aʻo faʻaitiitia le faʻaaogaina, TCWY faʻaalia le NGCO malosi faʻatekinisi, ma faʻamaonia e inisinia NGCO ma maualuga le viia.

I le tulaga o le gaosiga o le hydrogen SMR, e faaopoopo atu i le talanoaina o le faiga faʻainisinia ma le auala faʻaseʻe masani o meafaigaluega, na fesoʻotaʻi foi itu e lua i le faʻaogaina o le SMR hydrogen plant.TCWY faʻaalia auiliiliga faʻapitoa faʻapitoa ma faʻatinoga o aʻafiaga o la latou koneteina ituaiga SMR hydrogen generator, lea e i ai le tulaga sili ona lelei i le tulaga o le koneteina ituaiga SMR hydrogen gaosiga faagasologa.

Fai mai NGCO o le TCWY o loʻo i ai se poto masani tele i le PSA / VPSA / SMR hydrogen production technology ma isi matāʻupu, malosi ma taulaʻi, ae i le taimi lava e tasi o se 'au talavou ma malosi, malosi ma lelei, ma o lenei asiasiga na maua ai le tele.

2

Taimi meli: Iul-20-2023