fu'a fou

O le a le VPSA?

Su'ega omiga fa'asu'ega gaogao fa'avevela okesene generator (VPSA okesene generatormo le pupuu) faʻaaogaina VPSA mole mole faʻapitoa sieve e filifili faʻapipiʻi mea leaga e pei o le nitrogen, carbon dioxide ma le vai i le ea i lalo o le tulaga o le faʻaogaina o le ea, ma faʻaumatia le sieve mole i lalo o tulaga gaogao e maua ai le okesene mama maualuga (90 ~ 93%). ) i se taamilosaga.

 

E faʻafefea ona galue le VPSA Oxygen Plant?

O le fa'atupu o le okesene adsorption swing e masani lava ona aofia ai se fa'a'a'a, se pamu mama, se alatoto sui, se olo fa'asala ma se tane paleni okesene. A maeʻa ona faʻamama le ea mataʻutia e aveese ai pefu mai le pito i totonu, e faʻamalosi i le 0.3-0.5 BARG e le Roots blower ma ulufale atu i se tasi o le olo adsorption. Ua tumu le olo adsorption i adsorbent, lea o le vai, carbon dioxide, ma se vaega itiiti o isi vaega kasa o loo adsorbed e le alumina faagaoioia utaina i le pito i lalo i le inlet o le olo adsorption, ona adsorbed le nitrogen e le zeolite molecular. sieve uta i luga o le alumina faʻagaoioia. Oksigen (e aofia ai argon) o se vaega e le-adsorbed ma o loʻo faʻateʻa mai le pito i luga o le faʻasalalauga olo e avea ma kesi oloa i le tane paleni okesene. Pe a adsorbs le olo adsorption i se tulaga faapitoa, o le adsorbent i totonu o le a oo atu i se tulaga tumu. I le taimi nei, o loʻo faʻafefeina e se pamu mama e ala i se valve fesuiaʻi (faʻafeagai ma le itu o le adsorption), ma o le vacuum degree o le 0.65-0.75 BARG. O le vai adsorbed, carbon dioxide, nitrogen ma sina vaega itiiti o isi vaega o le kesi e maua mai ma lafoai i le ea, ma toe faʻafouina le adsorbent.

 

O le a le aoga o le TCWY Vacuum Pressure Swing Adsorption Oxygen Generation Plant?

Mo le gaosiga o le 1,000 Nm³/h O2 (mama 90%), o mea faigaluega nei e manaʻomia: Faʻapipiʻiina le malosi o le afi autu: 500kwSuavai malulu faʻafefe: 20m3/hVa faʻamaufaʻailoga: 2.4m3/hEa meafaigaluega: 0.6MPa/h, 50Nm3.

* O leVPSA okesene gaosigafa'agasologa fa'atinoina "fa'avasegaina" mamanu e tusa ai ma le tulaga maualuga o le tagata fa'aoga, tulaga fa'atekonolosi, tele masini, mama okesene (70% ~ 93%).


Taimi meli: Sep-13-2024